woensdag 25 september 2013

Herfstmarkt Gieterveen

Hieronder volgen een paar foto's van onze kraam op de Herfstmarkt in Gieterveen. Het was een grote en drukbezochte markt. Het weer was goed, 's middags scheen zelfs even en het zonnetje!








De kraam stond er weer mooi en goed gevuld bij. Iets anders ingedeeld als de vorige keer, met een gezellig herfsthoekje en een mooie krans met vogeltjes en uiltjes. 

Iets leuks gezien op de markt of op ons blog? Neem gerust contact met ons op. 

vrijdag 13 september 2013

Herfstmarkt Gieterveen

Zondag over een week is het zover. Dan staan wij, 't Uiltje, met onze gehaakte spulletjes op de Herfstmarkt in Gieterveen. Speciaal daarvoor hebben wij een visitekaartje laten drukken, zodat het een makkie wordt om ons blog en mailadres terug te vinden.


Verder wordt er nog hard gewerkt om de laatste spulletjes op tijd af te krijgen voor de markt. Natuurlijk hadden we nog het één en ander van de vorige markt, maar er zullen een aantal nieuwe dingen te zien zijn bij ons op de kraam.


Nieuwsgierig geworden? We zien jullie graag op de Herfstmarkt in Gieterveen. De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Op de site van Molen "De Eendracht" kun je meer informatie vinden wat betreft het programme. Er is onder andere een roofvogelshow. Het adres is: Aan de broek 62, 9511 PV Gieterveen