zondag 23 maart 2014

In opdracht

Van een kennis kreeg ik de vraag of we ook een wagenspanner en een rammelaar kon haken. Natuurlijk! Na wat over en weer mailen is het een mix van vogeltjes en uiltjes geworden, in verschillende roze- en grijstinten.




Zelf ben ik heel tevreden met het eindresultaat. Ik ben dan ook heel blij dat deze wagenspanner en rammelaar goed ontvangen zijn! Bedankt voor deze leuke opdracht! 

Ondertussen wordt er door ons druk gehaakt voor de volgende markt; de Voorjaarsmarkt van zondag 12 april. Lees hier meer. Er zijn een aantal knuffels klaar, nog een aantal in de maak en er is al het één en ander klaar voor Pasen. 


maandag 10 maart 2014

Voorjaarsmarkt Muntendam

Over ruim een maand hebben wij onze eerste markt van 2014. Op zondag 13 april hebben we een kraam op de Voorjaarsmarkt van de Heemtuin in Muntendam.

De voorbereidingen voor onze markt zijn al in volle gang. We zijn al helemaal in voorjaarsstemming! Natuurlijk maken we ook het één ander voor Pasen, gezien de markt een week voor Pasen is.





Naast het maken van leuke hangers voor in de paastak en eierwarmertjes, zijn we nog druk bezig met het maken van andere spulletjes om onze kraam weer goed gevuld te hebben op zondag 13 april. 

Meer informatie over De Heemtuin kun je hier vinden (klik). Het adres van De Heemtuin is: Nieuweweg 127, 9646 AD Muntendam. 

P.S. Sinds kort hebben we bovenaan de pagina een tabje met 'Agenda'. Onder dit tabje kun je vinden op welke markten wij dit jaar staan. De agenda is ook rechts op ons blog te vinden.