donderdag 31 juli 2014

Twee olifanten

De linker olifant was al een tijdje klaar en was al een paar keer mee geweest naar de markt. Via de mail kregen wij de vraag of er ook een tweede bij gemaakt kon worden, in dezelfde kleuren. Dus op bestelling de tweede erbij gemaakt, voor een tweeling. 


Voor het versturen een foto gestuurd en de foto werd enthousiast ontvangen. We gaan er vanuit dat deze twee zwaargewichten goed op plaats van bestemming zijn aangekomen. Nu maar hopen dat de pakketbezorger zich niet vertild heeft! 


Het was een leuke opdracht, een tweede olifant in dezelfde kleuren. Ze passen goed bij elkaar, maar zijn toch net even anders. Bedankt voor deze leuke opdracht!!! 

Ook iets leuks gezien bij ons op de kraam of op ons blog? Wij haken ook op bestelling, dus neem dan gerust contact met ons op! 


maandag 28 juli 2014

Boerinnenmarkt

Inmiddels is het alweer een week geleden dat we met een kraam op de Boerinnenmarkt in Gasselte stonden, bij de camping van Familie van Rein. Het was een warme, maar gezellige dag! Hier nog even wat foto's van onze kraam:






Afgelopen weekend een uitnodiging gehad voor een markt a.s. zaterdag 2 augustus. De markt is bij een Kinderdagverblijf dat 10 jaar bestaat. Meer informatie volgt zo snel mogelijk! 


zondag 13 juli 2014

Boerinnenmarkt

Zo, wat vliegt de tijd! Over een week is het alweer zover, onze tweede boerinnenmarkt van deze zomer. Dit keer staan we bij de Camping van Rein in Gasselte. We nemen weer het gebruikelijke mee aan gehaakte knuffels, decoratie en meer. En natuurlijk ook weer een aantal nieuwe gehaakte spulletjes!


Adres: Camping van Rein: Gieterweg 4a, Gasselte. Wie weet tot dan!