zondag 18 augustus 2013

Boerinnenmarkt

Vandaag hebben wij, mijn mams en ik, een geslaagde dag gehad op onze eerste markt! Wij stonden op de de boerinnenmarkt in Gasselternijeveenschemond. Eerst dachten we dat het niks zou worden, gezien het weer. We begonnen de dag namelijk met regen... Hele vieze miezer regen en nog een flinke bui!

Gelukkig klaarde het op en scheen er de rest van de middag een heerlijk zonnetje! We hebben goed verkocht en hebben het enorm naar onze zin gehad. Ontzettend veel leuke reacties en complimenten gehad!


VERKOCHT


De volgende markt staat gepland voor zondag 22 september. Wij zijn namelijk gevraagd met of wij met onze spulletjes een kraam wil vullen op de Herfstmarkt in Gieterveen. Dat vinden wij een hele eer! Wil je meer lezen over deze Herfstmarkt? Kijk dan even op de site van Korenmolen 'De Eendracht'

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kraam en helemaal super dat jullie ook goed verkocht hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ontzettend leuk en hier me gelijk aangemeld

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow jullie hebben/hadden echt super leuke en mooi spulletjes gemaakt uhm gehaakt ;). Snap heel goed dat jullie leuk verkocht hebben! Chapeau girls!
  Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie je eigengem(h)haaktje spulletjes verkopen. Ziet er goed uit. Ik ga jullie volgen. Drenthe is nog een keer tedoen vanuit Overijssel.

  Groetjes en succes met alles.

  Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen