maandag 2 juni 2014

Bosrandfair 2014

Hieronder een paar foto's van afgelopen zondag. We hadden een mooi plekje met onze kraam op De Bosrandfair bij Theehuis de Bosrand in Norg. Het weer was goed, er hing een leuke en gezellige sfeer en de organisatie was goed. We hebben genoten!En ook niet onbelangrijk, we hebben leuk verkocht! Veel leuke reacties en complimenten op onze gehaakte spulletjes, dat is wel net zo leuk als een goede verkoop! 

En nu? Weer flink aan de haak voor de volgende markt. Zondag 20 juli staan wij op de Boerinnenmarkt in Gasselte, daarover later meer. 

5 opmerkingen:

 1. Het dus een zeer geslaagde dag; top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit! Leuk dat jullie goed verkocht hebben.
  Haak ze voor de volgende markt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super leuk en gezellig uit. Geeft heel wat voldoening als je zoveel toffe complimentjes krijgt. En nu maar haken voor de volgende markt. Veel succes!!!
  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n schoon kraam! Amaai dat zou ik nooit zonder meer voorbij kunnen lopen! En wat een mooie spulletjes! Wanneer maak je dat toch allemaal? Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vera, dat ziet er vrolijk uit! Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog en voor het volgen. Zo leuk dat ik je heb kunnen motiveren om de sjaal te gaan haken!

  BeantwoordenVerwijderen