maandag 23 december 2013

Bestellingen

Nadat we op de Midwinterwol hadden gestaan met een kraam vol gehaakte spulletjes, kregen we via via nog een kleine bestelling voor een setje gehaakte potjes. Gisteren zijn de waxinelichtpotjes op weg gegaan naar hun nieuwe eigenaar en we hopen natuurlijk dat het setje in de smaak valt!

Daarnaast hadden via een haakgroep op Facebook een opdracht aangenomen voor het haken van een zeehond. Een hele uitdaging, gezien we geen patroon hadden, maar dit is het resultaat:


Het zeehondje is afgelopen week afgereisd naar een Helmond en ze heeft de reis goed doorstaan. Ze is goed ontvangen met een leuke en ontzettend enthousiaste reactie! Bij deze nogmaals bedankt voor deze leuke opdracht! Het zeehondje is met plezier gehaakt! 

Bij deze wensen wij iedereen fijne kerstdagen 
en een creatief 2014! 

4 opmerkingen:

 1. Wauw, zeehondje is echt geslaagd!! Ook hele fijne feestdagen voor jullie en een fijn begin van een creatief nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, knap gedaan hoor, die is echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk zeehondje! De vormen zijn gewoon perfect! Ik kan mij goed voorstellen dat de ontvanger er erg blij mee is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog (www.renskeswereld.blogspot.nl). Wat jammer dat ik jullie gemist heb op Midwinterwol. Ik zou daar naartoe, maar degene met wie ik ging haakte op het laatste moment af.

  Jullie maken ontzettend leuke dingen! Ik heb een paar jaar geleden ook een webwinkel met gehaakte spullen gehad, samen met een vriendin. Ontzettend veel plezier aan beleefd, vooral aan de braderiën.

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen