maandag 10 februari 2014

Bestelling

Herkent u deze drie vriendjes nog? Kater Theo was de eerste knuffel die ik gehaakt heb en heeft een hele poost bij mij mogen wonen. Later kwamen daar Otto Olifant, Snuf Konijn en Schaap Suusje nog bij.


DEZE KNUFFELS ZIJN VERKOCHT! 

Snuf Konijn kreeg op de Midwinterwol een nieuwe eigenaresse, die meteen helemaal weg van haar was en Kater Theo heeft afgelopen week een wereldreis gemaakt. Helemaal alleen is hij onderweg gegaan naar Klundert, in Noord-Brabant. Gelukkig is hij goed aangekomen en hij heeft het reuze naar zijn zin in zijn nieuwe huis. Hij heet nu trouwens Teun, ook een leuke naam! 

Olifant Otto zit nu nog gezellig samen met Schaap Suusje op de schouw. Gelukkig is er al een nieuwe vriendje in de maak. Kijk maar even mee: 


Er wordt dus achter de schermen flink gehaakt. Dat moet ook wel, want als alles mee zit, hebben wij in april onze eerste markt alweer. Vlak voor Pasen, hartstikke leuk! 

Daarna zullen er nog een paar markten volgen, de agenda hiervoor zal binnenkort op ons blog verschijnen. En nu? Flink haken, nieuwe sleutelhangers, uiltjes, knuffels en nog veel meer. Binnenkort volgen er ook nog wat meer foto's. 

Tot gauw! 2 opmerkingen:

  1. Dat gaat goed bij jullie, super!
    Flink door haken dus ;-) Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn gewoon ook super schattig. De volgende heeft ook al weer mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen