zondag 15 december 2013

Midwinterwol Winschoten

Hieronder een paar foto's van onze kraam op de 4e Midwinterwol in Winschoten. We hebben een ontzettend leuke en goed geslaagde dag gehad! Links op de kraam hadden we een gezellig hoekje gemaakt onze Kerst en Winter spulletjes.Het regende complimenten! We hebben regelmatig van bezoekers te horen gekregen dat het er allemaal zo mooi uit zag en dat het allemaal zo netjes gemaakt is. Dat is toch leuk om te horen! Ondanks dat de Midwinterwol vooral een materialenmarkt is, hebben we leuk verkocht. We hadden zelfs een krat over, dat ging leeg weer mee naar huis! 

Op naar de volgende markt! Zaterdag 18 januari staan wij met onze spulletjes op de Hobbybeurs in Gieterveen. Meer informatie volgt later. 

6 opmerkingen:

 1. wat enorm leuk zeg.. het ziet er ook kei gezellig uit
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh wat leuk bij jullie dus ook een geslaagde dag, fijn!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie ingerichte kraam hebben jullie! Leuk ook dat het een succes was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie er een mooie kraam staan! Geen wonder dat alles zo is uitverkocht met al die leuke dingen! ( ik ben die mooir winterkrans aan het na- maken/ na apen. Die vind ik zo leuk, die witte krans!
  Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en gezellige kraam hebben jullie! Moeder en dochter?! Ik dacht op het eerste gezicht dat jullie zussen waren... Fijn dat je goed verkocht hebt. Ik was nog half en half van plan om heen te gaan maar was niet fit deze dag. Wie weet een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen